Nespresso

Persbericht: Nespresso cups vandaag nog in huis

Vanaf nu is Nespresso Vandaag uitgebreid van alleen de Randstad naar heel Nederland. Klanten die vóór 12.00 uur hun koffie bestellen, ontvangen hun nieuwe voorraad capsules dezelfde avond nog in huis. Nespresso was vorig jaar de eerste retailer en is nog steeds de enige koffie aanbieder die deze ‘samen day delivery’-service biedt.


Als eerste in Nederland

Mark Ruijgrok, algemeen directeur Nespresso Nederland, licht de uitbreiding van Nespresso Vandaag toe:

“Vorig jaar hebben we de standaard gezet door als eerste retailer in Nederland deze service aan te bieden in de Randstad. Na een succesvol eerste jaar zijn we er trots op dat Nespresso, in samenwerking met bezorgpartner DHL, nu in heel Nederland nog dezelfde dag thuis kan bezorgen. Het maakt hiervoor dus niet uit of je in Groningen, Utrecht of Zeeland woont.”

Nespresso blijft vernieuwen

De uitbreiding van de snelle thuisbezorging past bij het innovatieve karakter van Nespresso: blijven vernieuwen om in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar kwaliteitskoffie. Naast deze service is dit ook terug te zien in de forse expansie van het retailnetwerk van Nespresso. Met de meest recente opening van de zelfstandige Nespresso Boutique in Den Haag zijn er nu veertien Boutiques in Nederland.

Nespresso is continu bezig met het optimaliseren van de bestel- en bezorgservices om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant. Nespresso Vandaag sluit hier perfect op aan. Klanten die ‘s ochtends de laatste capsule hebben opgemaakt en geen tijd hebben om naar een Nespresso Boutique te gaan, hebben met Nespresso Vandaag ‘s avonds een nieuwe voorraad capsules in huis.De service is beschikbaar op werkdagen bij bestelling van capsules, ontkalkingssets of recyclezakken. Voor deze aanvullende service wordt een kleine meerprijs gerekend van 1,90 euro*.

Het recyclesysteem van Nespresso

Ook bij Nespresso Vandaag geldt dat klanten hun gebruikte capsules in de recyclezak kunnen meegeven aan de pakketbezorger. Dit is onderdeel van het recyclesysteem van Nespresso in Nederland waarmee 100% van de verkochte capsules verwerkt kunnen worden. Alle gebruikte materialen worden hierbij gescheiden en gerecycled.


Opmerking KoffieDuo De Waddeneilanden maken geen onderdeel uit van de Nespresso Vandaag service.


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.