Nespresso

Nespresso: Festive Collection 2021

Nespresso Forrest Flavour

De Nespresso Festive Collectie van 2021 is onlangs gepresenteerd en – inmiddels – verkrijgbaar via de Nespresso webwinkel en in de Nespresso Boutiques. 

Deze (tijdelijk verkrijgbare collectie) is geïnspireerd op de geschenken van de natuur en heeft (zoals de naam al doet vermoeden) een feestelijk tintje. De collectie bestaat uit de volgende drie capsules: Forest Black, Forest Fruit Flavour en Forest Almond Flavour 


Dit jaar geen land als thema

De afgelopen drie jaar waren de limited edition capsules geïnspireerd op een land. Na Parijs, Scandinavië en Italië is er dit jaar voor gekozen om geen land maar ‘de natuur’ als thema te kiezen.

Als de maanden verstrijken, zien we steeds meer vuursteenrode stippen tussen het groene gebladerte verschijnen. Bosvruchten, in alle tinten rood, paars en blauw, verlichten als edelstenen de bodem van het bos. Dat zijn de geschenken die bomen ons geven – Nespresso

De Nespresso koffie experts lieten zich dus inspireren door de natuur. Het resultaat zijn drie heerlijke tijdelijke capsulesmaken;

De Forest Fruit Flavour; Een sappige koffie die barst van de aroma’s van bessen die rechtstreeks uit de bossen komen, omhuld door een feestelijke zoete toon van gebak.

De Forest Black; Een blend van in de schaduw groeiende Arabica’s, met een split-roast-branding om de aromatische complexiteit te benadrukken.

De Forest Almond Flavour; Een levendige gearomatiseerde koffie met warme amandeltonen die dansen door een blend van Zuid-Amerikaanse Arabica’s.

Verkrijgbaar voor de Nespresso Vertuo en Nespresso Original

De Nespresso Festive Collectie van 2021 is verkrijgbaar voor zowel de Nespresso Original machines alsook de Nespresso Vertuo apparaten.

Voor beiden type koffiemachines zijn de smaken gelijk (maar de capsules uiteraard net iets anders). Jij kunt dus, ongeacht over welk apparaat jij beschikt, genieten van deze tijdelijk verkrijgbare koffiecapsules.

Tijdelijk is ook echt tijdelijk

Dat tijdelijk ook echt tijdelijk – Dat ontdekte wij al in 2018 toen de feestelijke capsules al ver voor de feestdagen niet meer leverbaar waren.

Of dit ook dit jaar het geval zal zijn is uiteraard afwachten. Maar aangezien de capsules ver voor de feestdagen verkrijgbaar zijn is de kans groot dat deze niet tot het einde van het jaar verkrijgbaar zullen blijven. Wil jij er zeker van zijn dat jij ook (tijdens de feestdagen) van deze capsules kunt genieten? Dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de capsules.

Opmerking KoffieDuoOm misverstanden te voorkomen. KoffieDuo is op geen enkele wijze verbonden aan Nespresso en wij ontvangen geen vergoeding wanneer jij een bestelling bij Nespresso plaatst.

NESPRESSO FOREST BLACK

Nespresso Forest Black

Sterktegraad: 7

Omschrijving:

Forest Black- Hout en Granen.

Volgens Nespresso bestaat de Forest black uit een uitgebalanceerde, medium donkere blend. Het resultaat is een kruidige espresso met exotische houtachtige aroma’s.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO FOREST FRUIT

Nespresso Forest Fruits

Sterktegraad: 7

Omschrijving:

Forest Fruit Flavour – Een feestelijke zoete koffie

De geur van sappige bessen stroomt, volgens Nespresso, door deze espresso terwijl de graantonen van Zuid-Amerikaanse Arabica’s zorgen voor de feestelijke zoete smaak van gebak.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO FOREST ALMOND

Nespresso Paris Macaron

Sterktegraad: 7

Forest Almond Flavour – Rond en Soepel

Forest Almond Flavour is volgens Nespresso een heerlijke verrassing voor de verzamelaar. Nespresso heeft volgens eigen zeggen zoete, nootachtige aroma’s verwerkt in Zuid-Amerikaanse Arabica’s. Bereid je voor op een amandelsmaak met tonen van vanille en een lichte fruittint in de zachte graanaroma’s van deze koffie.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

De capsules uit voorgaande jaren bestellen

De smaken die Nespresso in deze periode uitbrengt zijn vaak bijzonder smakelijk. Mis jij (net als wij) de apple crumble uit 2014, of de apfelstrudel uit 2016? dan is een bezoekje aan Ebay zeker de moeite waard, omdat de oude smaken hier over het algemeen nog tekoop worden aangeboden.

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2021 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.

*Reageren op dit bericht is helaas niet langer mogelijk*

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.