Nespresso Nespresso Machines

Nespresso Inissia

Nespresso Inissia

De Nespresso Inissia is de nieuwste Nespresso machine – die net als zijn voorgangers in staat is om in een mum van tijd een goede (N)espresso te bereiden. Deze Nespresso cup espressomachine is strak en klein, maar ondanks zijn formaat nog steeds een volwaardig apparaat. De Nespresso Inissia is niet alleen voorzien van een erg leuk en strak ontwerp, maar is daarnaast ook verkrijgbaar in vele opvallend vrolijke kleuren.


Opmerking KoffieDuoDe Nespresso Inissia koffiemachine bewijst dat je niet groot van formaat hoeft te zijn om kwalitatieve koffie te kunnen zetten. Met een breedte van slechts 12 centimeter en een diepte van 32 centimeter, behuisd hij namelijk alle kwaliteiten die je van een Nespresso-koffiemachine verwacht.

Uiterlijk en stijl van de Nespresso Inissia

De Nespresso Inissia heeft een compact en nieuw ontwerp. Toch zien wij in het ontwerp van deze machine overeenkomsten met zijn Nespressomachine familieleden – zo lijken de ronde vormen geïnspireerd op de lijnen van de Nespresso Essenza en het compacte strakke ontwerp geïnspireerd op de lijnen en vormgeving van de Nespresso Pixie.

De Nespresso Inissia is verkrijgbaar in (minstens) zes verschillende kleuren:

Nespresso Inissia

Hoe werkt de Nespresso Inissia?

De Nespresso Inissia is in gebruik erg vergelijkbaar met eerdere Nespresso Machines. Wanneer de machine is ingeschakeld verwarmt deze machine zich binnen 25 seconden tot de juiste temperatuur waarna de knopjes aan de achterzijde zullen gaan branden.

De twee knopjes zijn (zoals wij bij Nespresso gewend zijn) bedoeld om een keuze te maken tussen een kleine espresso of een grote (Lungo) espresso. Nespresso geeft bij zijn Nespresso capsules zelf advies welke knop bij welke cup past, waardoor jij altijd verzekerd bent van het juiste resultaat.

Ben jij klaar met het gebruiken van deze machine, maar ben jij vergeten de machine uit te schakelen? Geen probleem! De Inissia is voorzien van een energie besparende functie waardoor hij zichzelf na negen minuten zal uitschakelen.


Voor wie is de Nespresso Inissia ideaal?

De Nespresso Inissia is ideaal voor de Nespresso liefhebber die op zoek is naar een voordelige compacte energiezuinige machine met een nieuw design. De prijs van de Inissia plaatst deze machine aan de ‘budget’ kant binnen de lijst van Nespresso machines en deelt hierdoor, naast uiterlijke kenmerken, ook op dit punt zijn positie met de Pixie en Essenza.

Ben jij een liefhebber van de cappuccino of late macchiato? Dan is het goed om bij de aanschaf van deze machine er van bewust te zijn dat de Inissia niet is voorzien van een melkopschuimer / Aeroccino.

Deze espressomachine is gemaakt voor alle Nespresso koffie capsules, maar kan daarnaast ook gebruikt worden voor de DE L’or espresso capsules.

Opmerking KoffieDuo

De Inissia wordt aangeraden voor alle espresso liefhebbers die op zoek zijn naar een energiezuinige en compacte machine.

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.