Nespresso

Nespresso limited edition capsules worden permanent

Voor het eerst in de geschiedenis van Nespresso worden de drie meest populaire Nespresso Variations vast onderdeel van de permanente Grands Crus seletie van Nespresso.

De capsules Vanilio, Ciocattino, Caramelito Variations Grands Crus, bieden een combinatie van heerlijke natuurlijke aroma’s met de gladheid van de Livanto Grand Cru en zijn vanaf nu permanent te bestellen via de Nespresso Club.


Permanent Variations

De drie nieuwe smaken hebben hun eigen Nespresso groep gekregen binnen de Nespresso winkel en vallen samen onder de naam “Permanent Variations”. De variations hebben alle drie een zoete ondertoon en hebben daarnaast allemaal een sterkte cijfer 6.

Terug van erg lang weg geweest

Omdat Nespresso slechts een keer per jaar voor een beperkte periode Variations toevoegt aan het assortiment, zijn de smaken terug van een lange tijd van afwezigheid.

Vanilio en Caremelito waren onderdeel van het Variations assortiment van 2010 – Ciocattino is (slechts) iets recenter en maakte onderdeel uit van het Variations assortiment van 2011.

Nespresso Vanilio

Een harmonie tussen de rijke en fluweelzachte aroma’s van vanille en de zachte smaak van de Livanto Grand Cru,
een mix die is vol van smaak, oneindig glad en zijdezacht in de mond.

Nespresso Ciocattino

Donker en bittere chocolade noten en de gekaramelliseerde geroosterde smaken van de Livanto Grand Cru. Een rijke combinatie die doet denken aan een groot blok donkere chocolade.

Nespresso Caramelito

De zoete smaak van karamel verzacht door de geroosterde noten van de Livanto Grand Cru. Deze delicate gourmetmix smaakt naar de romigheid van zachte toffee.

Opmerking KoffieDuo Tip: De Variations die niet terug zijn gekomen zijn vaak nog steeds verkrijgbaar via Ebay

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.