Nespresso

Nespresso: Limited Edition Tribute to Milano & Palermo

Nespresso Trieste

Vrijwel ieder jaar voegt Nespresso rond deze tijd 2 tijdelijk verkrijgbare Nespresso capsule varianten toe aan haar assortiment. Dit jaar pakt Nespresso het net even iets anders aan. In plaats van 2 nieuwe capsule varianten herintroduceerde Nespresso dit keer namelijk 2 (hele bijzondere) eerder verschenen varianten namelijk de; Tribute to Milano en de Tribute to Trieste.

De tribute to Trieste maakte in 2013 voor het eerst zijn opwachting, de tribute to Milano is ‘iets’ nieuwer de verscheen namelijk in 2015 voor het eerst. 


Herintroductie van de Tribute to Milano en de Tribute to Trieste

Persoonlijk werden wij heel erg blij toen Nespresso de herintroductie van de Tribute to Milano en de Tribute to Trieste bekend maakte. Beiden capsules hebben wij in het verleden eerder geproefd, en beiden capsules behoren tot onze persoonlijke top 10 van tijdelijke Nespresso capsules.

De smaakprofielen van deze twee koffiesoorten zijn geïnspireerd door de twee iconische Italiaanse steden, die koffieliefhebbers (opnieuw) zullen verrassen.


NESPRESSO MILANO

Nespresso-Milano

Sterktegraad: 9

Omschrijving:

“Fruitig en graanachtig”

De Limited Edition Tribute to Milano is onze interpretatie van het vrolijke rumoer in de stad Milaan, waar de meeste mensen snel aan de bar hun kopje koffie drinken. Milano is een aromatische koffie, deze blend heeft een fijne balans van fruitige aroma’s en zoete graantonen.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

NESPRESSO TRIESTE

Nespresso Trieste

Sterktegraad: 9

Omschrijving:

“Ronde textuur en tonen van chocolade”

De Limited Edition Tribute to Trieste is een eerbetoon aan de koffietraditie van de stad, waar de inwoners een eigen taal rond koffie hebben gecreeërd. Een ‘nero’ is een espresso en een ‘capu’ een cappuccino . Trieste is een koffie met een karakteristieke ronde textuur en tonen van chocolade en verse hazelnoten. Deze blend heeft een verfrissend en fruitig accent.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.