Nespresso

Nespresso: Limited Edition Umutima & Tanim

Traditie getrouw brengt Nespresso ook dit jaar weer een aantal speciale limited edition Nespresso capsules uit. Aan het begin van 2016 is deze eer toebedeeld aan de capsules “Umutima wa Lake Kivu en Tanim de Chiapas” en deze zijn deze vanaf nu beperkt beschikbaar in Nederland.

Zowel Umutima wa Lake Kivu als Tanim de Chiapas zijn Pure Origin koffies. Dit betekent dat 100% van de koffie afkomstig is uit een specifiek land van herkomst.


NESPRESSO UMUTIMA

Nespresso Umutima

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Sappig en fruitig.”

Umutima wa lake Kivu is een verfrissende bundeling van een zachte textuur met heldere, sappig fruitige tonen, versterkt door een delicate afdronk.

Leverbaar: Niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO TANIM

Nespresso Tanim

Sterktegraad: 7

Omschrijving:

“Geroosterd brood en nootachtige tonen.”

Ontdek de zoete harmonie van een zijdezachte textuur met aroma’s van geroosterd brood en nootachtige tonen.

Leverbaar: Niet langer verkrijgbaar.

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.