Nespresso Machines

Nespresso: De geheel nieuwe VertuoLine

Goed nieuws voor Nespresso liefhebbers in het buitenland, maar (nu nog) iets minder goed nieuws voor Nespresso liefhebbers in Nederland en België. Nespresso heeft onlangs een geheel nieuwe machine geïntroduceerd in de VS en Canada die meer kan dan alleen espresso bereiden.

Deze nieuwe machine is tijdens de introductie in het buitenland direct goed ontvangen, maar of en wanneer deze machine de oversteek naar Europa maakt is vooralsnog onbekend en onzeker.


Wat is de Nespresso VertuoLine Machine?

“En wat maakt deze anders dan de Pixie en CitiZ?”

Er is nogal een groot verschil tussen alle Nespresso machines en de VertuoLine. Wij kennen Nespresso als de maker van espressomachines maar de VertuoLine gaat nog een stap verder.

 • De Nespresso VertuoLine is de eerste Nespresso machine die espresso en gewone koffie maakt!
 • Hij beschikt over een nog niet eerder gebruikte technologie die bekend staat als Centrifusion technologie. (meer hierover hieronder).
 • De machine maakt gebruik van volledig nieuw ontworpen espresso en koffie capsules. Het is een intelligente machine die elke capsule herkent en daardoor de beste instellingen voor die specifieke capsule automatisch gebruikt .
 • De snellere voorverwarmings tijd, 15 tot 20 seconden is een aanwinst bij het gebruik van deze machine..

Hoe werkt de Nespresso VertuoLine koffie en espressomachine en de werking van de nieuwe Capsules

De nieuwe VertuoLine capsules zijn ontworpen om een meer smaakvolle en aromatische kop koffie of espresso te maken met daarop natuurlijk de perfecte schuimlaag.

Het is een slim systeem die automatisch het soort capsule herkent dat u plaatst en stelt daarop de instellingen in. Het enige wat uzelf nog hoeft te doen is op de knop drukken !

Wanneer je met VertuoLine Capsules op de knop drukt van de machine, draaien deze capsules 7000 keer per minuut, de koffie wordt gemengd met heet water zodat het perfecte kopje zwarte koffie of espresso wordt verwezelijkt. U bent elke keer weer verzekerd van de meest smaakvolle kop koffie. Dat is wat Nespresso onder de Centrifusion Technology verstaat.

De machine is niet gebaseerd op de pomp technologie zoals andere Nespresso machines. Het gebruik van deze nieuwe technologie is om nog betere koffie te maken. Een Koffie capsule bevat 7,77 oz per kopje koffie. Een espresso capsule zal u een 1,35 oz shot espresso geven.

Opmerking KoffieDuoZoals wij van Nespresso gewend zijn blijft de optie aanwezig om die volumes handmatig aan te passen.


 Nespresso VertuoLine Kenmerken:

  • De machine maakt een volledige kop zwarte koffie of espresso
  • Volledig vernieuwde Nespresso capsules zorgen voor meer smaak en een nog beter kopje koffie
  • Automatische herkenning van geplaatste capsule
  • capsule container tot maximaal 14 capsules
  • Instelbare lekbak die geschikt is voor verschillende kopmaten.
  • 40 oz waterreservoir • 15-20 seconden voorverwarm tijd
  • Na 9 minuten volgt automatische uitschakeling

Waar wordt de Nespresso VertuoLine verkocht?

De VertuoLine wordt (nog) niet in Nederland en België verkocht en het lijkt erop dat Nespresso geen plannen heeft hier verandering in te brengen. Voor de Nespresso liefhebber die niet kan wachten deze machine te gebruiken is het hierdoor helaas alleen mogelijk deze machine via bijvoorbeeld Ebay te bemachtigen.

Nespresso Vertuoline machine en capsules op Ebay


 

Gerelateerde berichten

Nespresso Nespresso Machines

Ristretto als Lungo in een Nespresso Machine

Tijdens onze zoektocht naar een Nespresso Espresso machine hadden wij het geluk dat de verkoopster ons graag een kopje Nespresso
Nespresso Pixie
Nespresso Nespresso Machines

Nespresso Pixie

Wat is een Nespresso Pixie De Nespresso Pixie is een leuke nieuwe manier om espresso te maken. Deze Nespresso cup