KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso U & Milk

Wat is een Nespresso U & Milk

UMilkDe Nespresso U & Milk is de nieuwste en luxere variant van de Nespresso U.
De U & Milk is als toevoeging op de Nespresso U Pure voorzien van een vaste melkopschuimer.
Hierdoor is het vanaf nu met de U ook mogelijk om de lekkerste cappuccino varianten te bereiden.
Doordat de U & Milk verder het ontwerp van de U Pure heeft aangehouden heeft de machine met deze toevoeging weinig ingeleverd op zijn flexibele en compacte uitstraling.


Uiterlijk en stijl van de Nespresso U & Milk

De U & Milk is op dit moment alleen verkrijgbaar in de kleur Creme.

De Nespresso U & Milk is net als de Pixie en de Citiz een van de kleinere espresso machines die op dit moment te koop zijn. Nespresso heeft de U echter flexibeler gemaakt dan zijn voorgangers waardoor de U nog makkelijker een plekje zal weten te vinden in uw keuken.

De flexibiliteit van de Nespresso U & Milk is door de toevoeging van de melkopschuimer iets beperkter geworden doordat hij niet zo makkelijk meer in alle hoeken is te draaien, maar zal ondanks dat toch in iedere keuken te plaatsen zijn.

Hoe werkt de Nespresso U & Milk

De Nespresso U & Milk is ontworpen om snel een kopje Ristretto, Espresso, Lungo, cappucino of latte te bereiden - en wat ons betreft is deze machine daar prima in geslaagd. U Selecteert doormiddel van de tip toetsen een van de drie maten - small, medium of large - zet uw kopje eronder, plaats de Nespresso capsule in de machine, sluit de capsule ingang met behulp van de Nespresso vergrendeling, en vervolgens neemt de machine het verder over en zal uw koffie binnen 30 seconden bereiden.

Net voor of tijdens het bereiden van de door uw gekozen koffie variant kunt u melk gieten in de melkopschuimer en deze vervolgens een goede schuimlaag naar keuze te laten bereiden.

* De Nespresso melkopschuimer van de U & Milk is doormiddel van een vaste voet bevestigd aan de machine, de melkopschuimer is echter los te bedienen waardoor automatisch melkopschuimen niet mogelijk is.

Voor wie is de Nespresso & Milk ideaal

De Nespresso & Milk is ideaal voor iedereen die een kleine Nespresso machine wilt aanschaffen die voorzien is van het gepatenteerde melkopschuimsysteen van Nespresso.

De prijs van de Nespresso U & Milk maakt echter dat hij niet direct voor iedereen de eerste keuze zal zijn gezien het feit dat u voor deze variant gemiddeld 100 euro meer betaald dan de Pure U.

*Wij zouden ons kunnen voorstellen dat een overweging eventueel zou zijn om de Pure U aan te schaffen en deze vervolgens zelf te voorzien van een goedkope melkopschuimer.

 

Nespresso U & Milk Kopen - Vergelijk de prijzen