Nespresso Nespresso Machines

Nespresso Maestria

Nespresso Maestria

Wat is een Nespresso Maestria

Nespresso Maestria is een van de meest luxe Nespresso espresso machines van dit moment. Het uiterlijk lijkt geïnspireerd op een espresso machine uit lang vervlogen jaren – maar met het gemak en de functies die Nespresso tot een van de populairste capsule espresso machines heeft gemaakt.


Uiterlijk en stijl van de Nespresso Maestria

De Magimix Nespresso Maestria heeft een volledige aluminium behuizing die er niet alleen mooi uitziet maar de machine ook een solide indruk geeft. Naast het fraaie design zitten op de kop van de machine twee knoppen met een belangrijke functie.

Één knop is voor de espresso en één is voor de lungo. Deze twee knoppen kun je draaien om de waterhoeveelheid in te stellen, zodat jij altijd jouw favoriete espresso of lungo kunt maken.

Hoe werkt de Nespresso Maestria?

Nespresso espresso Maestria machine warmt zeer snel op en is klaar voor gebruik in minder dan een minuut. Zoals bij iedere Nespresso espresso machine is de bediening erg simpel; je hoeft alleen water in het waterreservoir te doen, vervolgens het apparaat aan te zetten en na het plaatsen van een Nespresso capsule het gewenste volume te kiezen.

De Nespresso Maestria is voorzien van een stoompijpje waardoor ook het opschuimen van melk tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor maak jij met de Nespresso espresso Maestria niet alleen heerlijke espresso maar gebruik jij de machine ook voor het bereiden van cappuccino of latte machiato.

Nespresso Maestria versus Nespresso Gran Maestria

De Nespresso Maestria is verkrijgbaar in bovenstaande uitvoering, maar is ook verkrijgbaar in de vorm van de Nespresso Gran Maestria. De Gran Maestria is de duurdere uitvoering maar komt daardoor wel met een aantal functies die wat ons betreft zeker aan te raden zijn zoals de kopjes-verwarmer maar ook met een ingebouwde melkopschuimer (Aeroccino).


Voor wie is de Nespresso Maestria ideaal?

De Nespresso Maestria is niet alleen een heel mooi maar ook een heel solide Nespresso apparaat.
Zoals wij van Nespresso gewend zijn is het bereiden van espresso een koud kunstje – en geeft de koffievolume functie van deze machine net iets meer invloed op het bereiden van de perfecte espresso. De Nespresso Maestria is met name ideaal voor iedereen die net iets meer verwacht van het uiterlijk zijn of haar Nespresso espresso machine.

Opmerking KoffieDuo

De Nespresso Maestria is met name ideaal voor iedereen die net iets meer verwacht van het uiterlijk zijn of haar Nespresso espresso machine.

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.