Nespresso

Nespresso on Ice: Freddo Intenso & Delicato

Nespresso Fredo

Nespresso Barista Creations Freddo Intenso en Delicato – Nieuw maar niet (helemaal) tijdelijk.

De zomer staat voor de deur. En zomer betekend, naast vakantie en mooi weer, een periode die gevuld is met ijskoude ijskoffie.
De afgelopen jaren hoefde Nespresso drinkers weinig moeite te doen om thuis zelf ijskoffie te bereiden. De afgelopen drie jaar voegde Nespresso net voor de zomer namelijk twee koffiecapsules aan haar assortiment toe die speciaal gemaakt waren voor de bereiding van ijskoude koffie.

2020 is gelukkig geen uitzondering op deze regel. Hoewel… Het is toch net even anders als in voorgaande jaren.


Nieuw in het vaste Nespresso assortiment

Ook dit jaar heeft Nespresso traditie getrouw twee nieuwe zomerse koffiecapsules gepresenteerd. Dit jaar dragen deze capsules de namen; Freddo Delicato en Freddo Intenso. Anders dan in voorgaande jaren zijn de capsules van dit jaar echter geen gelimiteerde edities.

De capsules zijn nog altijd tijdelijk verkrijgbaar, maar doordat Nespresso ze aan het vaste assortiment heeft toegevoegd, zijn deze ook volgende zomer weer opnieuw verkrijgbaar. Goed nieuws, want hierdoor is het niet langer nodig om alvast voor het volgende jaar groots in te slaan.*

Opmerking KoffieDuoOmdat wij zelf nog een kleine voorraad hebben bewaard van de ijs capsules uit eerdere jaren leek dit ons het vermelden waard.

IJskoud op zijn best

Geïnspireerd door ‘s werelds beste barista’s, hebben Nespresso-experts de afgelopen vijf jaar de beroemdste en meest uiteenlopende ijskoffie-recepten van over de hele wereld getest.

Deze kennis hebben zij gebruikt voor de ontwikkeling van de twee nieuwe zomerse Nespresso Barista Creations capsules. Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld om ijskoud gedronken te worden. De Nespresso experts deden dit door een blend te creëren die zijn volledige potentieel bereikt wanneer je er ijs aan toevoegt.

Nespresso Barista Creations Freddo Intenso

Verkoel jezelf met de krachtige, geroosterde aroma’s van de Barista Creations Freddo Intenso – Nespresso

De Nespresso Barista Creations Freddo Intenso bevat, zoals de naam al doet vermoeden, een intense mix van Zuid-Amerikaanse Arabica bonen die samengaan met Arabica uit Indonesië.

Voeg jij ijs toe aan deze capsule? Dan ontstaat er, volgens Nespresso, een smaakexplosie van donker gebrande en gemalen koffie. Een intense ijskoffie bereiden met deze capsules is super eenvoudig:

  1. Vul een glas met 90 gram ijsblokjes
  2. Bereid de Freddo Intenso capsule en schenk deze over de ijsblokjes heen.
  3. Ben jij een liefhebber van melk? Voeg dan tot slot nog 90 ml (plantaardige) melk toe.

Nespresso Barista Creations Freddo Delicato

Samen met ijs vormt deze Keniaanse koffie hét verrukkelijke koele drankje voor alle seizoenen.

De Nespresso Barista Creations Freddo Delicato bevat een licht gebrande koffie met fruitige tonen die kenmerkend zijn voor Keniaanse koffie. Net als bij de Freddo Intenso is het bereiden van een ijskoude ijskoffie ook met de Delicato capsule een koud kunstje.

  1. Vul een glas met 90 gram ijsblokjes
  2. Bereid de Freddo Intenso capsule en schenk deze over de ijsblokjes heen.
  3. Ben jij een liefhebber van melk? Voeg dan tot slot nog 90 ml (plantaardige) melk toe.

NESPRESSO BARISTA CREATIONS FREDDO DELICATO

Sterktegraad: Onbekend

Omschrijving:

Voor de liefhebber van fruitige ijskoffie

Verfris jezelf met de vrolijke fruittonen van de Barista Creations Freddo Delicato.

Samen met ijs vormt deze Keniaanse koffie hét verrukkelijke koele drankje voor alle seizoenen.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

NESPRESSO BARISTA CREATIONS FREDDO INTENSO

Sterktegraad: Onbekend

Omschrijving:

Een ijskoffie voor de liefhebber van een stevige koffie.

Zuid-Amerikaanse Arabica bonen die samengaan met Arabica uit Indonesië zorgen voor een stevige frisse wind door elke tijd van het jaar.

Samen met ijs ontstaat er een smaakexplosie van donker gebrande en gemalen koffie.

Leverbaar: Bestel op Nespresso.nl

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.