Nespresso

Nespresso on the rocks – IJskoffie van Nespresso

Nespresso Leggero- Intenso

Dat de zomer en ijskoffie een perfecte combinatie zijn is de afgelopen jaren bewezen door de stijgende populariteit van diverse zomerse ijskoffie specialiteiten. Op een terrasje is IJskoffie natuurlijk snel besteld, maar thuis blijkt het soms toch net iets lastiger te zijn om de perfecte ijskoffie te bereiden.

Nespresso speelt hier handig (en zeer prettig) op in, door dit jaar niet één maar zelfs twee speciale zomerse capsules te introduceren waarmee jij binnen een mum van tijd kunt genieten van een heerlijk zomerse en ijskoude Nespresso ijskoffie. De capsules (Nespresso Intenso en Leggero genaamd) zijn vanaf nu verkrijgbaar en passen perfect bij het warme zomerse weer van dit moment.


Geïnspireerd op de Mediterraanse zomer hebben we twee blends gecreëerd die perfect samengaan met ijs. Twee unieke en verfrissende Limited Editions met elk een eigen smaakprofiel, die ook met ijsblokjes hun rijke koffiesmaak behouden. – Nespresso

In minder dan een minuut een verrassende IJs-Nespresso

Dat het bereiden van een zomerse ijskoffie niet moeilijk hoeft te zijn bewijst Nespresso met deze twee nieuwe (tijdelijke) varianten. Om het nog makkelijker te maken heeft Nespresso op haar site zelfs een stappenplan gepubliceerd. Het plan bestaat slechts uit drie stappen waardoor het direct duidelijk wordt hoe je deze capsules het beste kunt gebruiken:

Stap 1: Voeg 3 ijsblokjes aan jouw glas toe.

Stap 2: Voeg 40 ml van de door jouw gekozen koffie toe door hete koffie rechtstreeks over de ijsblokjes te laten lopen.

Stap 3: Voeg als laatste 90 ml koud water toe en roer het geheel goed door.

Ook een ijzige macchiato is geen enkel probleem

Ook voor wie geen fan van zwarte koffie is kan genieten van deze nieuwe capsules. De capsules zijn namelijk ook geschikt voor de bereiding van een ijskoude macchiato. Hiervoor is enkel nodig om bij stap 3 het koude water te vervangen voor 90 ml koud melkschuim.

De smaak van deze zomerse Nespresso varianten

Leggero on Ice is soepel met fruitachtige tonen, Intenso on Ice is rijk met accenten van cacao. Beide Grands Crus leveren een verfrissende sensatie en een gebalanceerde smaak.


NESPRESSO LEGGORE

Nespresso Leggero

Sterktegraad: Onbekend

Omschrijving:

Een delicate ijskoffie

Leggero on Ice Limited Edition is een delicate ijskoffie met fruitachtige accenten. Leggero on Ice is speciaal ontwikkeld om thuis een milde, heerlijk verfrissende ijskoffie te kunnen bereiden.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO INTENSO

Nespresso Intenso

Sterktegraad: Onbekend

Omschrijving:

Subtiele accenten van hout en cacao

Een rijke blend met de perfecte verhoudingen om de gebrande tonen en graanaccenten volledig tot uitdrukking te brengen.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.