Nespresso Nespresso Machines

Nespresso Pixie

Nespresso Pixie

Wat is een Nespresso Pixie

De Nespresso Pixie is een leuke nieuwe manier om espresso te maken. Deze Nespresso cup espressomachine is strak en klein, maar ondanks zijn formaat nog steeds een volwaardig apparaat. De Nespresso Pixie is één van de beste capsule espresso machines op de markt voor het maken van kwalitatief goede espresso. De mogelijkheid om te kiezen uit een verscheidenheid van leuke kleuren maakt deze espressomachine nog aantrekkelijker voor iemand die wat anders wil dan een standaard “1 kops” koffiezetapparaat.

Opmerking KoffieDuoDe Pixie is verkrijgbaar in 6 kleuren en 2 afwerkingen met een stalen handvat en aluminium zijpanelen.


Highlights Nespresso Pixie:

  • De Nespresso Pixie is makkelijker opgewassen tegen de grotere en duurdere modellen.
  • De Pixie is het kleinste Nespresso-apparaat tot op heden. Hij is slechts 9,75 cm hoog, volledig automatisch en extra makkelijk in gebruik met de Nespresso-capsules.
  • De Pixie bereikt de ideale temperatuur in 25 seconden en bereid vervolgens de koffie in enkele seconden.

Hoe werkt de Nespresso Pixie

De Nespresso Pixie werkt erg simpel – Gewoon een Nespresso capsule in het apparaat plaatsen, de gewenste espresso hoeveelheid selecteren, en vervolgens de machine het werk laten doen.

Binnen enkele seconden ruik je de heerlijke aroma geur wanneer de koffie in je mok of latte glas terecht komt.


Voor wie is de Nespresso Pixie ideaal?

Het Nespresso Pixie apparaat is ideaal voor iemand die net begint met het drinken van espresso of beperkte ruimte heeft voor een espresso machine (zoals bijvoorbeeld een studentenkamer, kantoor of flat).

De Pixie is stijlvol en goed ontworpen, zonder concessies te doen aan alle belangrijke functies. Andere voordelen zijn dat deze machine na 9 minuten automatisch uitschakelt waardoor het energieverbruik veel lager is dan bij de grotere modellen.

Opmerking KoffieDuo Deze espressomachine is gemaakt voor alle Nespresso koffie capsules, maar kan daarnaast ook gebruikt worden voor de DE L’or espresso capsules

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.