Nespresso

Nespresso: Special Reserve Maragogype

Na een periode van 2 jaar introduceert Nespresso de opvolger van de succesvolle (uit 2012 afkomstige) special reserve capsule Hawaii Kona.

Dit keer is de eer om als tijdelijk beschikbare (en prijzige) capsule beschikbaar te zijn toebedeeld aan de capsule “Maragogype” welke vanaf nu beperkt verkrijgbaar zal zijn in Nederland. De Maragogype capsule is vanaf te koop via de Nespresso winkels en webwinkel en heeft een prijs van € 1,20 per capsule.


NESPRESSO MARAGOGYPE
Nespresso Maragogype

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

Uitzonderlijk zacht en verfijnd.

Maragogype Special Reserve wordt gekenmerkt door zijn extreem fijne aroma’s, fluweelzachte soepele crema en gemiddelde aciditeit. In het kopje openbaren zich zoete, milde, ronde en groene tonen, die de Mexicaanse en Nicaraguaanse herkomst onthullen. Deze tonen worden in evenwicht gehouden door fruitachtige tonen, afkomstig van de varianten uit Colombia en Guatemala.

De Maragogype-boon, ook wel de olifantenboon genoemd, staat bekend om zijn ongewoon grote formaat en zeldzaamheid.

Prijs: €  1,20


Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.