Nespresso

Nespresso: Unieke Sinterklaas Verpakking

Nespresso Sinterklaas

Op de valreep van pakjes avond – dus wellicht iets aan de late kant – kwamen wij dat tot de ontdekking dat wij nog geen bericht geplaatst hebben over de unieke sinterklaas verpakking van Nespresso. Nu is het feest misschien voor veel mensen al achter de rug, en staat bij een hoop mensen de kerstboom al, maar wij vonden dit alsnog een gemiste kans.

Aangezien het op dit moment nog mogelijk is een bestelling te plaatsen, die als het goed is nog voor het Sinterklaas feest bezorgd zal zijn besloten wij daarom dit bericht toch nog even snel te delen.


Sinterklaas en Nespresso:

Sinterklaas is een oer-hollands feest welke – buiten de sinterklaas discussie – nog steeds een jaarlijks terugkerend feest is binnen veel Nederlandse huishoudens. Waarom wij het Nederlands meerdere keren benoemen? Dat heeft een reden; Grote bedrijven richten zich (in december) namelijk vrijwel nooit specifiek op het Sinterklaas feest.

De kerst, kerstman en kerstboom – die zien wij al jaren op iedere (en steeds meer) verpakking verschijnen… maar de Sint? Die zijn wij (persoonlijk) een stuk minder vaak voorbij komen.

Wij waren wij dan ook blij verrast toen wij ontdekten dat de Sint (zonder pieten) toch nog niet helemaal uit beeld verdwenen is. Tot deze ontdekking kwamen wij toen wij de unieke Sinterklaas Nespresso verpakking ontdekten.

100% Kerstvrij

Op deze tijdelijke Nespresso verpakking is een vertrouwd beeld van ‘Sinterklaas op de daken’ te zien met daarbij de tekst “zie de maand schijnt door de bomen”. Deze verpakking riep (en roept) bij ons nostalgische beelden op vanuit onze kindertijd.

Notalgische gevoelens moeten uiteraard gekoesterd worden, en zeg nu zelf, bij een ‘trip down memory lane’ past natuurlijk perfect een kopje Nespresso.

Belangrijk om te vermelden is dat deze verpakking echt 100% Kerst(man) vrij is. Wil jij dus nog ‘echt’ even genieten van het sinterklaas feest voordat jij je kerst gevoelens omarmt? Dan raden wij deze Sinterklaas Nespresso doos met een warm hart aan.

Met dit heerlijke Sinterklaas assortiment raak jij met Nederlands favorieten bekend. De speciale sinterklaasverpakking met 5 verschillende koffies (Arpeggio, Ristretto, Fortissio, Vivalto, Linizio) is online verkrijgbaar bij Nespresso of in een van de 18 winkels. Prijs: € 19,60 – Nespresso


Belangrijk om te vermelden

Tot slot wilden wij dit bericht niet eindigen zonder een kleine verduidelijking toe te voegen. Allereerst vermelden wij graag dat KoffieDuo op geen enkele wijze verbonden is aan Nespresso. Dit betekend dat wij helaas geen informatie kunnen geven over de levering, levertijd en beschikbaarheid.

Daarnaast betekend dit ook dat wij geen betaling ontvangen wanneer jij, nadat jij onze site hebt bezocht, besluit iets te kopen bij Nespresso (bekend als Affiliate marketing). Wanneer dit bij een bedrijf/bericht of pagina wel van toepassing is dan vermelden wij dit uiteraard bij het bericht.

 


Opmerking KoffieDuoDe informatie uit dit bericht is in geen geval bedoeld als uiting van een persoonlijke pro of anti Sinterklaas-feest gedachte. Dat gezegd hebbende. Mocht jij onverhoopt dit bericht toch als kwetsend of vervelend hebben ervaren? Dan nodigen wij jou uiteraard graag aan om contact met ons op te nemen.


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.