Nespresso

Nespresso: Variations 2014 Limited Edition

Nespresso variations 2014

Traditie getrouw introduceert Nespresso in deze periode van het jaar drie tijdelijke variations. Een traditie die voor ons gelijk staat met het begin van de ‘feest’ periode. Zoals wij ieder jaar toeleven naar de kerstdagen, zo kijken wij (stiekem) ook altijd een beetje uit naar de speciale koffie’s die worden aangeboden in de maanden ervoor. Bij Starbucks is dat onder anderen de speculoos, bij Nespresso de variatons.

Voor de 2014 Nespresso variations heeft Nespresso desserts als thema gekozen – en hebben Nespresso fans mee mogen beslissen welke cupjes de spreekwoordelijke toetjes van het jaar zijn geworden.


Nespresso Variations 2014 Limited Edition

Nespresso Fans van over de hele wereld hebben via Facebook de mogelijkheid gekregen om een keuze te maken uit een selectie van vijf op desserts gebaseerde varianten. De varianten Berry Cupcake en Lemon Pie hebben de eindstrijd helaas niet gehaald. De varianten met de meeste stemmen zijn daardoor “Apple Crumble”, “Chocolate Mint” en “Hazelnut Dessert” geworden.

Opmerking KoffieDuoOpvallend feitje is dat Hazulnut Dessert de stijd is ingegaan onder de naam Hazelnut Cookie, en in alle promotie is voorzien van èèn * om aan te geven dat het alleen om Hazelnoot smaak gaat.

NESPRESSO APPLE CRUMBLE

Nespresso Variation Apple-Crumble

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

De smaak van versgebakken appelkruimel taart

Een harmonie tussen aroma’s van appel en biscuit versterkt de geroosterde tonen van de Livanto Grand Cru, en doet denken aan versgebakken appelkruimeltaart.

Traditioneel genieten volgens Nespresso.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO CHOLATE MINT

Nespresso Variation ChocolateMint

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

De smaak van gebalanceerde pure chocolade en frisse munt

De variation Chocolate Mint is een bijzondere combinatie van geroosterde tonen afkomstig van de Livanto Grand Cru met aroma’s van donkere chocolade en verse munt:

Volgens Nespresso is deze variant een must-have voor de fijnproever.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO HAZELNUT DESSERT

Nespresso Variation Hazelnut Dessert

Sterktegraad: 6

De smaak van versgebakken zandkoekjes

Gebalanceerd, karamel en hazelnoot aroma dat doet denken aan versgebakken zandkoekjes. De hazelnoot aroma’s zijn gecombineerd met de zoete karameltonen van de Livanto Grand Cru.

De Hazelnut Dessert belooft herinneringen op te roepen van zelfgebakken zandkoekjes.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

Deel jouw smaak en mening

Inmiddels hebben wij de tijdelijke smaken besteld, maar zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw ervaringen.
Wij hopen daarom dan ook dat jij jouw mening met ons zou willen delen. Daarom nodigen wij je graag uit hieronder jouw ervaring met deze nieuwe varianten te delen.

*Reageren is helaas niet langer mogelijk*

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.