Nespresso

Nespresso: Variations 2015 Limited Edition

Nespresso Variations 2015

Traditie getrouw introduceert Nespresso in deze periode van het jaar drie tijdelijke variations. Een traditie die voor ons gelijk staat met het begin van de ‘feest’ periode. Zoals wij ieder jaar toeleven naar de kerstdagen, zo kijken wij (stiekem) ook altijd een beetje uit naar de speciale koffie’s die worden aangeboden in de maanden ervoor. Bij Starbucks is dat onder anderen de Ginger-Bread Latte, bij Nespresso’s zijn dit de variations.

De Nespresso variations van 2015 zijn geïnspireerd op de “warme aroma’s die passen bij de feestdagen” deze aroma’s zijn onder anderen; Chocolade, Vanille, Gember en Kardemom. Wij hebben ze direct besteld en geproefd en kwamen zelf direct in de sint / kerst stemming.


Nespresso Variations 2015 Limited Edition

Volg de aroma’s van de nieuwe Limited Edition Variations en ontdek de zoete, kruidige en biscuitachtige tonen en de verfijnde smaak van deze bijzondere Grands Crus.

Slechts èèn maand geleden ging bij ons het (bijna te lang bewaarde) laatste (vreselijk geliefde) ‘kerst’ variations 2014 cupje – Apple Crumble in de Nespresso machine. Gelukkig pas op dat moment, hierdoor was het niet namelijk niet lang meer wachten tot de Nespresso 2015 variations verkrijgbaar zouden zijn.

De Variations van 2015 hebben een hoop overeenkomsten met zijn of haar voorgangers van voorgaand jaar.

Zo is de smaak van Chocolade ook dit jaar weer breed vertegenwoordigd – en waar de cups uit voorgaande jaar hun inspiratie vonden in desserts, zou hetzelfde gezegd kunnen worden over de varianten van 2015.

De smaken? Feestelijk

Wij konden niet wachten om deze varianten te proeven, en waren blij verrast dat de capsules wederom bijzonder, smaakvol, en ‘feestelijk’ zijn.

Onze persoonlijke favoriet (op dit moment) is de gember variant ‘Ciocco Ginger’. De smaak van deze capsule is kruidig, lichtzoet en doet inderdaad denken aan de warme winter aroma’s.Net als voorgaand jaar zullen wij ook dit jaar een variant erg ruim inkopen – in de hoop dat wij het bij gematigd gebruik – ook kunnen volhouden tot de herfst van 2016 🙂

Opmerking KoffieDuoOpvallend feitje is dat de Limited Edition Variations geen stukjes van de toegevoegde ingrediënten bevatten – Nespresso heeft de smaken doormiddel van aroma’s toegevoegd. Nespresso maakte in 2014 voor het eerst (en slechts bij een variant; Hazelnut Dessert) gebruik van aroma’s.


NESPRESSO VANILLA CARDAMOM

Nespresso Vannilla Cardamom

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Vanilla Cardamom – Harmonie tussen vanille- en kardemom.”

De Vanilla Cardamom heeft een verfijnde harmonie tussen vanille- en kardemom-aroma’s. Dit brengt de gebrande tonen van Livanto tot leven voor een zijdezachte koffiebeleving.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO CICCO GINGER
Nespresso Ciocco Ginger

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Ciocco Ginger – Pure chocolade, gekruid met een vleugje gember.”

Ciocco Ginger balanceert de gebrande en biscuitachtige tonen van de Livanto met de smaak van pure chocolade, gekruid met een vleugje gember.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO VANILLA AMARETTI

Sterktegraad: 6

“Vanilla Amaretti – Amandeltonen geaccentueerd door vanille-aroma.”

Met zijn amandeltonen en geaccentueerd door een vanille-aroma, doet de Vanilla Amaretti denken aan amarettikoekjes. De gebrande karameltonen van de Livanto versterken dit aroma.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.


Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2015 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.


*Reageren op dit bericht is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.