Nespresso

Nespresso: Variations 2016 Limited Edition

Nespresso Variations 2016

Traditie getrouw introduceert Nespresso in deze periode van het jaar drie tijdelijke variations. Een traditie die ook dit jaar voor ons gelijk staat met het de start van de ‘feest’ periode. Zoals wij ieder jaar toeleven naar de kerstdagen, zo kijken wij (stiekem) ook altijd een beetje uit naar de speciale koffie’s die worden aangeboden in de periode ervoor. Bij Starbucks krijgen wij dit gevoel bij de Ginger-Bread Latte. Bij Nespresso’s komt dit gevoel naar boven tijdens het drinken van de variations.

De Nespresso variations van 2016 zijn geïnspireerd op de “meest verfijnde Oostenrijkse lekkernijen” deze lekkernijen zijn volgens Nespresso; Apfelstrudel, Sachertorte en Linzer Torte.


Nespresso Variations 2016 Limited Edition

De Variations Limited Edition van dit jaar vormen een smaakvol eerbetoon aan drie wereldberoemde Oostenrijkse recepten voor taart en gebak.

De smaak van taart en toetjes

Het thema van de Nespresso Variations 2016 Limited Edition is Oostenrijkse lekkernijen. Een thema wat goed aansluit op het thema van eerdere jaren omdat zij ook dit jaar hebben gekozen voor de smaak van koekjes en taart. In 2014 koos Nespresso als thema zoete desserts en in 2015 biscuit en koekjes.

Overeenkomsten met Nespresso Variations uit eerdere jaren

De Variations van 2016 hebben meer overeenkomsten met de voorgangers van voorgaande jaar. Zo is bijvoorbeeld de smaak van Chocolade ook dit jaar weer vertegenwoordigd (in 2015 was deze smaak terug te vinden in de Ciocco Ginger) en is ook dit jaar de smaak van appel weer te herkennen (in 2014 was deze smaak vertegenwoordigd in de variant Apple Crumble).


Opmerking KoffieDuoOm misverstanden te voorkomen. KoffieDuo is op geen enkele wijze verbonden aan Nespresso en wij ontvangen geen vergoeding wanneer jij een bestelling bij Nespresso plaatst.


NESPRESSO LINZER TORTE
Nespresso Variations Linzer Torte

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Linzer Torte – Een eerbetoon aan de Oostenrijkse Linzer Torte.”

Variations Linzer Torte is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de smaken van rode vruchten en kruidkoek.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO APFELSTRUDEL

Nespresso Variations Apfelstrudel

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Apfelstrudel – Een eerbetoon aan de Oostenrijkse apfelstrudel.”

Variations Apfelstrudel is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de rijke smaken van gebak, appels uit de oven en een vleugje kaneel.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO SACHERTORTE

Nespresso Variations Sacher Torte

Sterktegraad: 6

“Sachertorte – Een eerbetoon aan de Oostenrijkse Sachertorte.”

Variations Sachertorte is het resultaat van het zoete samenspel van de evenwichtige, ronde tonen van Livanto en de smaken van zachte chocolade en abrikoos.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2016 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.


*Reageren op dit bericht is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.