Nespresso

Nespresso: Variations 2017 Limited Edition

Het is weer zover, de feest(maand) stemming begint langzaam opgang te komen en precies op dat moment komt het bericht dat de nieuwe Nespresso Limited Edition Variations weer verkrijgbaar zijn.

Elk jaar is het opnieuw weer een verrassing wat Nespresso tijdelijk toevoegt aan haar assortiment, en dit jaar vonden wij de keuze ook echt letterlijk verrassend. Na drie jaar inspiratie te hebben gezocht in de koek/cake hoekt, koos Nespresso er dit jaar voor om zich te laten inspireren door de snoepgoed…


Nieuwe Nespresso koffie accessoires

Nespresso onthult haar Limited Edition Festive Collection (vrijwel) nooit alleen. De capsules worden vaak vergezeld door een exclusieve collectie koffie accessoires die speciaal voor deze gelegenheid worden ontworpen en gemaakt.

Voor deze collectie ging Nespresso dit jaar de samenwerking aan met de beroemde artiesten Craig & Karl. Om de kleur en het plezier van het seizoen tot leven te brengen, is deze exclusieve collectie geïnspireerd op traditionele snoepjes die nostalgische jeugdherinneringen oproepen.

Snoepgoed en een nieuw ontwerp voor de Aeroccino

De exclusieve collectie van koffie accessoires die uit deze samenwerking voort is gekomen bestaat uit een travel mug, lungo kopjes, een capsulehouder en – voor zover wij na konden gaan – voor het eerst zelfs een speciaal ontworpen Aeroccino 3 (melkopschuimer).


Opmerking KoffieDuoOm misverstanden te voorkomen. KoffieDuo is op geen enkele wijze verbonden aan Nespresso en wij ontvangen geen vergoeding wanneer jij een bestelling bij Nespresso plaatst.


NESPRESSO CONFETTO ORANGETTE

Nespresso Confetto Orangette

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Confetto Orangette – Een zoet samenspel tussen sinaasappel en chocolade.”

Een levendige espresso met tonen van sinaasappelschil en een vleugje chocolade.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO SNOWBALL
Nespresso Snowball

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

“Confetto Snowball – Doet je denken aan de smaak van zoet gebak.”

Variations Confetto Snowball, een heerlijke espresso gecombineerd met zoete tonen van kokosnoot en een vleugje vanille.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO CONFETTO LICORICE

Nespresso Licorice

Sterktegraad: 6

“Confetto Liquorice – Doet je denken aan de smaak van drop.”

Een smaakvolle espresso aangevuld met een combinatie van verschillende specerijen die je de smaak van drop doen ervaren.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

De capsules uit voorgaande jaren bestellen

De smaken die Nespresso in deze periode uitbrengt zijn vaak bijzonder smakelijk. Mis jij (net als wij) de apple crumble uit 2014, of de apfelstrudel uit 2016? dan is een bezoekje aan Ebay zeker de moeite waard, omdat de oude smaken hier over het algemeen nog tekoop worden aangeboden.

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2020 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.


*Reageren op dit bericht is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.