Nespresso

Nespresso: Variations 2019 Limited Edition

Hoe weet je dat het feestseizoen bijna van start gaat? Pepernoten in de schappen, marsepein bij de bakker en natuurlijk de jaarlijkse feestelijke introductie van de limited edition Nespresso capsules.

Ook dit jaar begint het feest gevoel niet alleen in de winkel maar ook bij Nespresso ruim op tijd. De jaarlijkse feestelijk capsules zijn namelijk inmiddels al geïntroduceerd en verkrijgbaar in de (online) Nespresso winkels.


Nespresso kiest opnieuw een opvallend thema

Ieder jaar is het opnieuw een verrassing welk thema Nespresso kiest voor het tijdelijk feest assortiment. Het thema van vorig jaar was bijzonder opvallend “De smaak van Parijs” en ook dit jaar kiest Nespresso weer voor een bijzondere inspiratie bron namelijk “Het leven in Scandinavië” wat tot uiting komt in de drie Limited Edition Variations Nordic.

Nespresso onthult tijdens de introductie van haar Limited Edition capsules voor de feestdagen ook ieder jaar nieuwe en feestelijke Nespresso accessoires. Dit jaar blijkt hierin geen uitzondering te zijn.

De feestelijke accessoire lijn heeft, net als de capsules, een Scandinavisch tintje en is inmiddels verkrijgbaar. Jij kunt jezelf (of natuurlijk iemand anders) daarom nu al verrassen met bijvoorbeeld de Limited Edition Pixie kopjes die ontworpen zijn door de Deense designer Louise Campbell.

Deense designer Louise Campbell ontwierp de capsule en verpakking

In 2018 koos Nespresso voor het ontwerp van de tijdelijke capsules en accessoires voor de ontwerpster India Mahdavi. Deze eer gaat dit jaar opnieuw naar een vrouwelijke ontwerpster namelijk de bekende Deense designer Louise Campbell. Als inspiratie bron gebruikte zij de mysterieuze lagen van het Scandinavische landschap.

Tijdelijk is bij Nespresso ook echt tijdelijk

Hoewel de term ‘Limited’ eigenlijk de lading al volledig dekt, werden wij vorig jaar toch overvallen toen bleek dat wij de feestelijke capsules al ver voor de feestdagen niet meer konden bestellen. Wil jij, net als wij, er dit jaar echt zeker van zijn dat jij de tijdelijke capsules nog kunt proeven? Dan is ons advies deze zo snel mogelijk in huis te halen.


Opmerking KoffieDuoOm misverstanden te voorkomen. KoffieDuo is op geen enkele wijze verbonden aan Nespresso en wij ontvangen geen vergoeding wanneer jij een bestelling bij Nespresso plaatst.


NESPRESSO NORDIC BLACK

Nespresso-Nordic-Black

Sterktegraad: 5

Omschrijving:

Nordic Black – Zoete en fruitige tonen.

Nordic Black is een aromatische Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse Arabica blend vol zoete, fruitige tonen en een graanachtige afdronk.

De Nordic Black is een Lungo die past bij de koffie liefhebber die zijn of haar koffie het liefst zwart drinkt. Liever koffie met melk? Ook dat is volgens Nespresso geen probleem.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO NORDIC CLOUDBERRY

Nespresso Cloudberry Flavoured

Sterktegraad: 6

Omschrijving:

Nordic Cloudberry Flavoured – Je proeft zoete fruitjam en een vleugje zuurheid.

Gele bosbramen groeien vooral op de vochtige toendra van koude klimaten. De Scandinaviërs zijn dol op de zure smaak van deze goudgele bramen, vooral in desserts en jam. Deze delicatesse inspireerde Nespresso tot de ontwikkeling van de VARIATIONS Nordic Cloudberry Flavoured.

Deze koffie heeft de ronde tonen van de LIVANTO met een toevoeging van zoete fruitjam en een vleugje zuurheid.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

NESPRESSO ALMOND CACKE

Nespresso Almond Cake Flavoured

Sterktegraad: 6

Nordic Almond Cake – Je proeft vanillepudding, slagroom, amandeltonen en een subtiel vleugje zoete meringue.

Deze bijzonder smaakvolle capsule is geïnspireerd op de Kvafjordkake, die ze in Noorwegen ook wel de ‘lekkerste taart ter wereld’ noemen.

Leverbaar: Helaas niet langer verkrijgbaar.

De capsules uit voorgaande jaren bestellen

De smaken die Nespresso in deze periode uitbrengt zijn vaak bijzonder smakelijk. Mis jij (net als wij) de apple crumble uit 2014, of de apfelstrudel uit 2016? dan is een bezoekje aan Ebay zeker de moeite waard, omdat de oude smaken hier over het algemeen nog tekoop worden aangeboden.

Deel jouw smaak ervaring en mening

Wij hebben de tijdelijke smaken van 2019 nog niet in huis. Natuurlijk kunnen niet wachten om deze capsules te proeven en onze mening te delen.

Zoals altijd zijn wij natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze capsules al wel hebben geproefd. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit om zijn of haar ervaring met deze tijdelijke varianten te delen.

*Reageren op dit bericht is helaas niet langer mogelijk*


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.