Nespresso Nespresso Machines

Nespresso Vertuo Pop

Nespresso Vertuo Pop

Wat is een Nespresso Vertuo Pop

De Nespresso Vertuo Pop is een van de nieuwste aanwinsten in de reeks van Nespresso capsulemachines. Wat deze machine opvallend maakt? Dat is het feit dat deze verkrijgbaar is in zes prachtige kleuren, zodat je een model kunt kiezen dat past bij je keukeninrichting – of juist een kleur kunt kiezen om een statement te maken.

Nespresso staat wereldwijd bekend om het produceren van enkele van de beste koffiesoorten en koffiezetapparaten. De koffiemachines van het merk vallen onder een van de twee gevestigde categorieën: Vertuo en Original. De Vertuo-capsules zijn groter van formaat en hebben een koepelvorm, in tegenstelling tot de meer verfijnde, kleinere Original-capsules.

De Nespresso Vertuo Pop is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en van verschillende merken.

Zo heb je de speelse en moderne Krups Nespresso Vertuo Pop, evenals de opvallend vrolijke en vergelijkbare Magimix variant.

Beide merken bieden compacte, moderne machines met een speels tintje. De ‘standaard’ versie van beide merken wordt geleverd zonder melkopschuimer. In de meeste webwinkels heb je de optie om deze er apart bij te bestellen, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf een losse melkopschuimer aan te schaffen.

Uiterlijk en stijl van de Nespresso Vertuo Pop:

In tegenstelling tot eerdere Nespresso-machines lijkt het verschil, met name qua uiterlijk, tussen de Krups- en Magimix-machines kleiner dan wat we gewend zijn. Beide fabrikanten bieden deze machine aan in diverse kleuren en bijna identieke compacte designs.

Wat direct opvalt aan het uiterlijk van de Nespresso Vertuo Pop:

Wat direct opvalt aan deze machine is het volgende:

 • Met een hoogte van 25 cm, diepte van 42,6 cm en breedte van 13,5 cm is deze machine relatief compact te noemen.
 • Het waterreservoir is relatief klein, met een capaciteit van 600 milliliter.
 • Het speelse karakter van deze machine komt het beste tot zijn recht wanneer je hem niet in het zwart koopt.
 • De machine kan worden verbonden met de Nespresso app via wifi of Bluetooth.

De kleur maakt het verschil.

Wat deze machine opvallend maakt? Dat zijn absoluut de felle kleuren waaruit je kunt kiezen. Deze kleur bevindt zich echter alleen in het bovenste gedeelte, want de onderkant van alle varianten is zwart.

Koop jij deze machine met een zwarte bovenkant? Dan is deze niet direct het meest opvallende Nespresso apparaat te noemen. Dat kan echter ook een voordeel zijn wanneer je op zoek bent naar een iets minder opvallende koffiemachine.

Verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren:

Zoals eerder vermeld, is deze machine verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Zowel Krups als Magimix bieden één variant aan met een melkopschuimer. Bij Magimix is dit de zwarte variant, terwijl Krups deze juist bij de witte variant aanbiedt.

De Nespresso Vertuo Pop is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren:

De Nespresso Pop is eenvoudig in gebruik en vereist slechts een paar stappen

 • Vul het waterreservoir met schoon water.
 • Sluit de deksel en draai de knop naar de stand van het gesloten slotje.
 • Druk op de koffieknop en wacht (30 seconden) totdat het koffiekopje stopt met knipperen.
 • Ontgrendel de machine en plaats de Vertuo-capsule.
 • Sluit de machine opnieuw en druk op de knop van het koffiekopje.
 • Wanneer de machine klaar is, stopt het lampje met knipperen.
 • Open de machine en de capsule valt vanzelf in de capsulehouder.

Nespresso Vertuo Pop – Vertuo koffie machine tegen een betaalbare prijs

Hoewel de Vertuo Pop niet tot de goedkoopste koffiemachines behoort, is het momenteel de meest betaalbare Vertuo-machine die beschikbaar is. Deze machine is uitgerust met Bluetooth, waardoor deze (relatief voordelige) machine over de nieuwste functies beschikt.

De Vertuo Pop biedt 4 verschillende kopgroottes, variërend van een espresso van 40 milliliter tot een mok van 230 milliliter. Dit is opmerkelijk, aangezien andere Vertuo-machines 5 verschillende koffieformaten bereiden. Het apparaat warmt binnen 30 seconden op en is klaar voor gebruik.

Elke koffiecup is voorzien van een unieke barcode. Zodra je een capsule in het apparaat plaatst, scant de machine de code en bepaalt nauwkeurig de benodigde hoeveelheid water voor het zetten van de koffie.


De Nespresso Vertuo Pop: Pluspunten

 • Deze machine is de meest betaalbare Vertuo-machine die momenteel verkrijgbaar is.
 • De Nespresso Vertuo is uitgerust met Bluetooth. Wanneer je de machine verbindt met de Nespresso app, ontvang je automatisch meldingen, bijvoorbeeld wanneer je het apparaat moet ontkalken.
 • De machine warmt binnen ongeveer 30 seconden op en is klaar voor gebruik

De Nespresso Vertuo Pop: Minpunten

 • De prijs van deze machine is, ondanks zijn mogelijkheden, niet laag.
 • In vergelijking met andere koffiemachines maakt deze machine vrij veel geluid.
 • Zowel het opvangbakje als het waterreservoir zijn klein, net als de machine zelf.

Voor wie is de Nespresso Vertuo Pop ideaal?

Ben je op zoek naar een Vertuo-koffiemachine voor de beste prijs? Dan is de Vertuo Pop absoluut de juiste keuze. Bovendien is de machine relatief compact, waardoor hij in elke keuken past.

Hoewel deze machine niet over een uitgebreide reeks functies beschikt, betekent dit ook dat hij eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast is de machine verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, zodat er altijd een model is dat bij jouw persoonlijke smaak past.

Als je een fervent koffieliefhebber bent die vaak koffie drinkt, is de Vertuo Pop mogelijk geen ideale keuze. Dit komt is met name vanwege de kosten van de machine en de capsules. Het waterreservoir raakt ook vrij snel leeg, wat regelmatig bijvullen vereist.

Ben je juist een liefhebber van melk of schuim in je koffie? In dat geval is de Nespresso Vertuo Pop waarschijnlijk niet de beste keuze, maar je zou kunnen overwegen om deze machine te combineren met een bijpassende melkopschuimer.

De Nespresso Vertuo Pop is onder andere verkrijgbaar bij: Bol.com


 

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.