Nespresso

Nieuwe Alternatieve Nespresso Capsules

In navolging van de Douwe Egberts L’or Epresso capsules – en de hervulbare Nespresso capsules van Coffeeduck is er sinds kort een nieuwe Nespresso Cup aanbieder op het espresso landschap verschenen.

Het in Nederland nog onbekende koffie merk Massimo, Nexpod Oro en het merk Goedcupje zijn namelijk sinds kort gestart met de verkoop van een (nu nog) zeer kleine selectie koffie capsules die geschikt zijn voor het gebruik in een Nespresso espresso machine.

Hieronder lees je meer informatie over de capsules van het merk Massimo. Voor meer informatie over de (N)espresso capsules van Goedcupje verwijzen wij jou graag door naar de pagina over de cupjes van GoedCupje en voor de nieuwe goedkope Nespresso capsules van koffievergelijk naar de pagina van de Nexpod Oro capsules.

De varianten Massimo espresso Capsules

Massimo heeft op dit moment vier varianten alternatieve Nespresso capsules in hun assortiment. Het gaat hierbij gaat om één Lungo en drie espresso capsule varianten:

Massimo capsules espresso intenso

Een koffie gemaakt van 100% arabica koffiebonen, intens en krachtig van smaak.
Een sterkte van 4 (schaal 1 t/m 5).

Massimo capsules espresso

Een koffie gemaakt van 100% arabica koffiebonen met fruitige en wat lichtere karamel tonen.
Een sterkte van 3,5 (schaal 1 t/m 5).

Massimo capsules espresso mild

Een koffie gemaakt van 100% arabica koffiebonen met een heerlijke zachte en milde smaak zonder bitter te worden. Met een heerlijk ruikende crema en een mooie afdronk.
Een sterkte van 2 (schaal 1 t/m 5).

Massimo capsules espresso lungo

Een koffie gemaakt van 100% arabica koffiebonen, fruitig van smaak en met een perfecte balans tussen scherpte en ronde smaak.
Een sterkte van 3 (schaal 1 t/m 5).

Prijs alternatieve Nespresso Capsules

Met een prijs van € 2,69 per 10 cups – bevind de prijs van deze nieuwe alternatieve Nespresso Espresso capsules zich tussen de goedkoopste optie “Het gebruik van de navulbare CoffeeDuck Capsules” en de duurste optie “het gebruik van normale Nespresso Capsules.

Opmerking KoffieDuoZoals altijd lijkt dit prijs verschil niet direct heel erg groot, maar zeker wanneer u net zoveel espresso drinkt als wij maakt dit toch al snel een groot verschil.

Massimo capsules zijn onder anderen verkrijgbaar via koffievergelijk

Opmerking KoffieDuo Onlangs heeft EditieNL KoffieDuo uitgenodigd voor een alternatieve Nespresso capsules test. Helaas maakte Massimo geen onderdeel uit van deze test.

Gerelateerde berichten

Nespresso

Nespresso capsules

Naast George Clooney staat Nespresso bekend om het gebruik van Nespresso capsules.  Deze kleine cupjes zitten vol met espresso en
Nespresso vs L'or espresso
Nespresso

Nespresso vs L’or espresso

Nespresso bezitters zijn sinds de introductie van Douwe Egberts L’or espresso niet langer uitsluitend gebonden aan de capsules van Nespresso.