KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Velours Noir Capsules

velours-noirMondelēz International, wereldwijd de op één na grootste aanbieder in koffie, heeft op 7 oktober haar nieuwe koffiemerk Velours Noir gelanceerd. 

Naast filter, espresso en pad koffie bieden zij ook espresso capsules voor Nespresso machines aan. Mondelēz gaat met deze lancering onder anderen de strijd aan met Nespresso en DouweEgberts. Velours Noir cups zijn exclusief verkrijgbaar bij AH.


Geen budget koffie

Mondelēz richt zich met de Velours Noir lijn op de Nederlandse koffieconsument die geniet van kwalitatief goede koffie. De strijd met Nespresso en de DE L’or espresso capsules voeren zij hierdoor op kwaliteitsniveau en niet op prijsniveau. De Velours Noir Nespresso capsules worden verkocht voor een vergelijkbare prijs als capsule concurrent L’or espresso.

Velours Noir getest

Een nieuwe Nespresso capsule aanbieder is uiteraard altijd meer dan welkom. Niet alleen omdat de keuze uit cups met een nieuwe aanbieder direct een boost krijgt, maar zeker ook door het feit dat Velours Noir capsules direct in de supermarkt verkrijgbaar zijn (wat altijd fijn is als de capsule voorraad sneller dan verwacht is geslonken).

Binnenkort plaatsen wij een video waarin wij alle Velours Noir capsules zullen testen op doorloop en smaak. Onze eerste ervaringen met de Velours Noir capsules tijdens de EditieNL koffie test waren in ieder geval positief, waardoor wij erg benieuwd zijn geraakt naar de andere varianten die Mondelēz op de markt heeft gebracht.

blockheadericon Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen met de Velours Noir capsules en nodigen u graag uit uw ervaringen met ons te delen.