KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

WMF Lono Koffiepadmachine

wmf-lono-koffiepadmachineWMF Lono Koffiepadmachine

Tot op heden hebben wij nog niet eerder aandacht besteed aan senseomachines of andere koffiepad apparaten. In de toekomst willen wij hier graag meer aandacht aan besteden – en met de komst van de WMF Lono Koffiepadmachine hebben wij direct een bijzondere machine gevonden waarmee wij de aftrap willen geven aan deze nieuwe categorie koffiemachine reviews en beschrijvingen.

 

Wat is een WMF Lono Koffiepadmachine

Zoals de naam al doet vermoeden is de WMF Lono geschikt voor koffiepads. Koffiepads zijn in Nederland door de komst van de Senseo al jarenlang een begrip en inmiddels zijn er naast de originele en meest bekende Senseo Pads talloze varianten koffie pads op de markt gekomen. De Lono Koffiepadmachine is geschikt om te gebruiken met alle varianten koffiepads die op dit moment te koop worden aangeboden.

Uiterlijk en stijl van de WMF Lono Koffiepadmachine

De WMF Lono pad machine is een opvallende verschijning binnen zijn categorie. Niet alleen door zijn zeer compacte formaat, maar zeker doordat deze machine voor een groot deel bestaat uit RVS. Deze machine oogt erg modern en uniek en is hierdoor een leuke toevoeging aan de grote keuze koffiepadmachines.

Hoe werkt de WMF Lono Koffiepadmachine

De WMF Lono padmachine is zeer gemakkelijk in gebruik en brengt op dit vlak weinig nieuws binnen het Senseo landschap. De Lono beschikt over een (compact)waterreservoir, na het vullen van dit reservoir kan aan de voorzijde van de machine één of twee (Senseo) pads geplaatst waarna u de machine kunt inschakelen en kunt kiezen voor één of twee kopjes koffie.

*opvallend aan de WMF Lono is dat hij naast het bereiden van (senseo) koffie ook in staat is om heet (thee) water te bereiden.

Voor wie is de WMF Lono Koffiepadmachine ideaal

De WMF Lono Koffiepadmachine is een leuke, moderne machine die speciaal bedoeld is voor de liefhebbers van (Senseo) koffiepads. Door zijn kleine waterreservoir is hij het meest op zijn plaats binnen een eenpersoons huishouden of huishoudens waarin er niet regelmatig meerdere kopjes tegelijk gezet zullen worden.

De prijs van de WMF Lono koffiepadmachine is ‘normaal’ maar niet opvallend voordelig te noemen. Dit maakt deze machine echter weer goed wanneer hij naast het bereiden van koffie ook als vervanging van de waterkoker gebruikt word.

 

WMF Lono Koffiepadmachine Kopen - Vergelijk de prijzen